Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ: Αν πάει την εκλογή στη βάση, μπορεί να λείπει η …βάση!


Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ , όχι μόνο για το πότε αλλά και το πως θα γίνει η εκλογική διαδιακασία για την ανάδειξη νέου προέδρου. Αυτό που φοβούνται κορυφαία στελέχη του κόμματος και δεν διαστάζουν μάλιστα να το συζητάνε και μεταξύ τους σε πηγαδάκια, είναι πως σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ πάει την εκλογή από την βάση, μπορεί να λείπει η ..βάση!
Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάτω από 400.000 άτομα που μπορεί να προσέλθουν στις κάλπες καθώς οι εξελίξεις τόσο στην χώρα, όσο και στο εσωκομματικό μέτωπο, έχουν δημιουργήσει κλίμα απάθειας στους φίλους και οπαδούς του κόμματος, που εξελέγη το 2009 κυβέρνηση με πάνω από 3.000.000 ψήφους…

Της φέρνει λουλούδια κάθε εβδομάδα εδώ και 70 χρόνια!

 
Πρόκειται ίσως για τον πιο ρομαντικό άνδρα της Βρετανίας αν όχι όλου του κόσμου!




Ο 89χρονος Jack Mills, βετεράνος πολέμου, εδώ και 70 χρόνια φέρνει κάθε εβδομάδα στην γυναίκα του λουλούδια και κρατάει τον έρωτα τους ζωντανό! Συνολικά της έχει αγοράσει πάνω από 3.000 ανθοδέσμες. "Στην αρχή, όταν γνωριστήκαμε, δεν είχα πολλά χρήματα και της έπαιρνα λίγες μαργαρίτες" δήλωσε ο κύριος Mills. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ηλικία 18 ετών και είναι παντρεμένοι 70 χρόνια! όπως δήλωσαν ούτε ένα λεπτό δεν μετάνιωσανν για αυτό το γάμο!

Συνολικά βέβαια, όλα αυτλα τα χρόνια, έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα άλλα όπως λέει γι' αυτόν έπιασαν τόπο γιατί έχει δίπλα του τον άνθρωπο που λατρεύει!