Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Oι κακοποιημένοι ληστές του Βελβεντού

                   
           Είναι στην ιδεολογία τους η ΒΙΑ απέναντι σε κάθε τι που εκφράζει τον καπιταλισμό , άμα σκοτώσουν μπάτσο ήταν απλά απέναντι σ αυτό που εκφράζει-απόλυτα θεμιτό-καθώς δεν αναγνωρίζουν κανέναν θεσμό και κανέναν νόμο του κράτους.Άμα σημαδέψουν με καλάσνικοφ υπάλληλο τράπεζας είναι πολιτική κίνηση απέναντι στην καπιταλιστική τράπεζα , απόλυτα θεμιτό. Παρ ολα αυτά , άμα τους ασκηθεί βία θα κρυφτούν πίσω από τους νόμους του κράτους-που κατά κάποιον τρόπο πολεμούν-για να ζητήσουν παραδειγματική τιμωρία μέσω δικηγόρων (ανθρώπων του σάπιου συστήματος. τους οποίους θα πληρώσουν αδρά με καπιταλιστικά ευρώ των βορείων προαστίων)... ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...
    Ακούσαμε και την μητέρα Νάσιουτζικ εδώ να μας λέει πως είναι περήφανη για τον γιο της καθώς αγωνίζεται απέναντι σε μια σάπια και ΆΝΟΜΗ κοινωνία ! αγωνίζεται απέναντι στην άνομη κοινωνία όντας παράνομος? χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό?
     Για του στραβού το δίκιο που λέει κ ο έρμος ο ελληνικός λαός , κακώς χτυπήθηκαν αγρίως οι εγκληματίες αυτοί καθώς είχαν ήδη συλληφθεί. Αλλά εφόσον δεν αναγνωρίζουν το κράτος και τους νόμους του γιατί προτίθενται να τους χρησιμοποιήσουν? Και αν όντως αγωνίζονται απέναντι στο σάπιο κράτος , που μεταξύ μας σάπιο είναι , τι θα έκαναν τα 200 χιλιάρικα που πήραν σημαδεύοντας τους υπαλλήλους των 800 ευρώ της τράπεζας? Θα πλήρωναν τα χρέη των 3000 αυτόχειρων ή θα πλήρωναν κάτι παραπάνω για ναρκωτικά και όπλα ?
      Δυστυχώς για εμάς δεν είναι αγωνιστές , είναι κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου , είναι επικίνδυνοι προς την δημόσια ζωή . Δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν και τον υπάλληλο ασφαλείας , και τον ταμία της τράπεζας εάν δεν ήταν συνεργάσιμοι. Για αυτό καλύτερα ας σταματήσει κάπου εδώ το θέατρο της κοινωνικής ευαισθησίας .

1 σχόλιο: